Telefon: +381 11 30 47 187, +381 63 222 677. E-mail: info@prezenta.rs

VIDEO SNIMANJE


Video snimanje profesionalnom video opremom u HD 16:9 formatu.

Prezenta Studio je opremljen najnovijom foto - video opremom i radimo HDV formatima (Hi Definition Video). Kamera kojom se snima je Sony HDR FX7, koja se koristi za snimanje muzickih spotova, reklama i filmova.

Promotivni materijali

Promotivni materijal
Za potrebe vaših multimedijalnih prezentacija i drugog promotivnog materijala, u mogućnosti smo da vam ponudimo snimanje digitalnom video-opremom, editiovanje i režiranje snimljenog materijala i izradu kompletnih video-spotova.

Bilo da vam je potreban materijal za vaše DV prezentacije, reklamne TV spotove ili za web prezentacija, spremni smo da odgovorimo na vaše zaheve.
Možemo vam pomoći u poboljšanju vaše marketinške kampanje. Video Studio takođe vrši snimanja i montažu kulturnih događanja, promotivnih spotova i snimanja svih ostalih događanja koje želite zabeležiti i arhivirati.

Snimanje Vaših najdražih trenutaka

Imate amatersku kameru i želite da zabeležite porodičnu proslavu, rođendan, krštenje, maturu ili bilo koji drugi događaj sa kog želite da sačuvate uspomene, ali želite i da proslavite bez stalnog držanja kamere u ruci i brige o tome da li ćete šta propustiti i kakav će biti konačni izgled snimljenog materijala. Prepustite taj posao nama - mi ćemo za Vas snimiti celo događanje, diskretno i kvalitetno, a Vi se bez opterećenja prepustite uživanju u tim trenutcima.

Video montaza snimljenih materijala

Promotivni materijal
Donesite nam Vaše snimke sa video kamere (DVD, miniDV) na jednom ili više medija, a mi ćemo vaš snimljeni materijal montirati, kombinovanjem videa i fotografija, muzičke podloge prema želji, izvrsiti korekciju slike, izraditi menije, po želji dodati fotografije, snimiti na DVD.

Obrada i objavljivanje vaših video materijala na YouTube

Prebacivanje sa DV, HD na DVD
Prebacivanje (digitalizacija) sa kamkodera, sa DV, HDV, SD, FlashDrive… na DVD, BlueRay disk, web direktno, rezultat je isti video zapis, ali drugi medij. Prebacivanje je sa video montažom - za ovakav način presnimavanja video zapisa se koristi profesionalna video oprema. Na računaru se vrši video montaza po vasoj želji: isecanje, redosled, efekti, prelazi, audio, poglavlja i kao rezultat se dobija montiran video zapis.

Presnimavanje sa VHS na DVD
Sačuvajte vaše postojeće VHS snimke na DVD medij, bez video smetnji, uz montažu, korekciju boja, zvuka, postavljanje muzicke podloge.