Telefon: +381 11 30 47 187, +381 63 222 677. E-mail: info@prezenta.rs

VIDEO PRODUKCIJA


Prezenta Video Foto Studio za snimanje i video montažu bavi se izradom:

- Promotivnih video materijala za firme (corporate video production) i izrađuje različite marketinške, industrijske i trening video prezentacije i promotivne filmove.

- Vršimo usluge snimanja, montaže i postprodukcije kratkih video zapisa vaših proizvoda i usluga.
Video je jedan od najefikasnijih načina komunikacije i vi bi trebali da ga iskoristite za razliku od ostalih načina komunikacije. Video snažno dopire do Vaših klijenata, potencijalnih kupaca, poslovnih partnera i zaposlenih. S današnjim mogućnostima prikazivanja video poruka na Webu, interaktivnom CD-u i DVD-u, pravo je vreme da snagu video prezentacije iskoristite da radi za Vas.

Kako bi potencijalnim klijentima preko interneta predstavili vaše proizvode npr. prenosne racunare, monitore i drugu IT opremu. Radimo sa najnovijim digitalnim tehnologijama koja nam omogućava da proizvedemo visoko kvalitetni proizvod. U video montaži možemo ugraditi naknadno snimljeni tekst kao podlogu slici, pisani tekst, posebno obrađeni zvuk, 2D i 3D animacije, muziku kao podlogu, fotografije, morphing i specijalne efekte.
Dopustite da Vas ukratko provedemo kroz postupak video produkcije:

Nasa ideja je da snimamo i fotografišemo vaše atraktivne ponude i da ih veoma kratko i lepo opišemo vašim klijentima preko vase internet stranice kako bi se upoznali sa tim artiklom, mnogo više od samog gledanja slika na vašoj stranici. Naš je cilj je da izradimo materijal koji se neće mešati u Vašu viziju, već je dodatno oplemeniti slikom jer ona govori više od reči.

Profesionalno izrađen promotivni materijal može znatno poboljšati imidž Vaše firme. Takav materijal omogućava Vam da prikažete svoj proizvod u okružju za koji je i namenjen. Možete ga upotrijebiti kao trening video za novo osoblje i video prezentacije firme (umesto Power Point prezentacija) s animiranim grafičkim elementima. Gotove video materijale možemo isporučiti na DVD-u, CD-u, mini CD-u, mini DV-u, kodirani video za Internet streaming. Adobe PremierePro CS5 i After Effect baziran na nelinearnoj montaži (real time montaža sa mogućnošću obrade nekompesiranog videa i HDV-a).

Izrada DVD-a: DVD AUTHORING - MASTERING - COPING.

Adobe Encore CS5 , profesionalni program za obradu DVD-a. Kvalitetno izrađen DVD sa menijima i poglavljima je završna prezentacija Vašeg video materijala. Bilo da imate jedan video sa različitim segmentima ili više video klipova konbinovanih na jednom DVD-u, izbor više jezika ili fotografija, meniji i poglavlja omogućavaju Vam da jednostavno dođete do dela koji Vas zanima i pogledate ga. Prilikom izrade DVD-a pratimo vizualni identitet Vaše firme ili proizvoda koji se predstavlja ili po dogovoru kreiramo potpuno novi dizajn.