Telefon: +381 11 30 47 187, +381 63 222 677. E-mail: info@prezenta.rs

SVE USLUGEusluga

IZNAJMLJIVANJE PROJEKTORA

U prilici smo da Vam ponudimo iznajmljivanje profesionalnih projektora visokih performansi koji će vašim prezentacijama i poslovnim događajima dati novu dimenziju. Pored projektora u ponudi su stalci, laserski pokazivači, kao i video oprema prema zahtevima.

Projektore možemo podeliti prema nameni: poslovni/prezentacijski, projektore za velike dvorane, konferencijske sale i za kućni bioskop. Zatim prema tehničkim karakteristikama, rezoluciji (SVGA, XGA, WXGA i Full HD), prema jačini svetla (ANSI lumen) ili prema karakteristikama sočiva (standardni i širokougaoni). Naš stručni tim će Vam pomoći pri izboru najoptimalnijeg rešenja i po potrebi će Vam pružiti tehničku podršku tokom celog iznajmljivanja.

usluga

IZNAJMLJIVANJE PLATNA

U zavisnosti od velicine auditorijuma, veličine prostora, projektora sa koga se vrši projekcija, možete iznajmiti projekcijska platna iz naše raznovrsne ponude. Prenosno, zidno ili motorno platno (s daljinskim upravljačem) ili stalno zategnuto.


Sve vrste platna za najam dolaze u različitim formatima 1:1 ili 4:3 različitih dimenzija 180x180cm, 213x213, 240x240cm, 273x366 I 320x427cm, od najmanjih do izrazito velikih projekcijskih platna, namenjenih velikim događajima za frontalnu ili pozadinsku projekciju.

usluga

IZNAJMLJIVANJE PRENOSNIH RAČUNARA

U ponudi imamo sve vrste prenosnih računara novije generacije, koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe, bilo da se radi o manjem sastanku, prezentaciji ili velikom događaju.


Naš stručni tim će Vam pomoći pri izboru najoptimalnijeg rešenja i po potrebi Vam pružiti tehničku podršku tokom celog iznajmljivanja.

usluga

IZNAJMLJIVANJE MONITORA & TV

Možete iznajmiti LCD / LED displej ili TV i dimenziju koja Vam je potrebna. Pored displeja u mogućnosti smo da Vam iznajmimo i nosač ili podni stalak, ukoliko je neophodno.

usluga

IZNAJMLJIVANJE VIDEO ZIDA

Možemo Vam ponuditi video zidove sa uskim okvirom, pogodni za javno prikazivanje za brojne instalacije, koje zahtevaju visok kvalitet prikaza.

usluga

OPREMA ZA INTERAKTIVNO GLASANJE

U zavisnosti da li Vam je potrebno interaktivno predavanje, brza provera znanja, evalulacija - prikupljanje podataka, provera prisutnosti, testiranje za Vaše prezentacije u kompanijama ili edukaciji mozemo Vam ponuditi sistem za glasanje sa pripadajucim karticama. Inovativni softver omogućava jednostavno kreiranje pitanja koja se mogu uvesti u vase Power point prezentacije.

usluga

IZNAJMLJIVANJE PROFESIONALNE FOTO I VIDEO OPREME

U prilici smo da vam ponudimo za iznajmljivanje profesionalne fotoaparate marke NIKON i video kamere SONY.

usluga

IZNAJMLJIVANJE RAZGLASA I SISTEMA ZA OZVUČENJE

Ozvučenja se sastoje od od zvučnih kutija i odgovarajućih pojačala, mikseta i mikrofona. Razglasni sistemi se mogu podeliti na: Kompaktne razglasne sisteme (penosni komplet koji se sastoji od: zvučnika, bežićnog mikrofona, USB/CD) do 60 korisnika, snage 170 W). Male razglasne sisteme (ozvučenje do 100 korisnika, snage 2 x 200 W). Srednji razglasni sistem (ozvučenje do 150 korisnika, snage 2 x 360 W) Velike razglasne sisteme (ozvučenje do 300 slušalaca 2 x 360 W + 2 x 200 W).

usluga

OPREMA ZA VIDEO KONFERENCIJE

Sistem za video konferenciju omogućava komunikaciju putem koje se, u realnom vremenu, zvuk i slika u pokretu razmenjuju između dve ili više udaljenih lokacija, omogućavajući tako učesnicima održavanje poslovnog sastanka ili predavanja – uživo.

Nudimo Vam iznajmljivanje pouzdanog Sistema za videokonfeneciju, oblikovanog prema Vašim zahtevima i potrebama. Zbog kompleksnosti opreme, preporučujemo i tehničku podršku tokom celog iznajmljivanja, kao i generalnu probu na Vašoj lokaciji.

usluga

IZNAJMLJIVANJE MIKROFONA I MIKROFONSKIH SISTEMA

Kompanija PREZENTA doo raspolaže sa velikim brojem mikrofonskih jedinica, razvrstanih u više od deset funkcionalnih kategorija i uz podršku naših partnera u mogućnosti smo da obezbedimo još najmanje toliko, čime smo u stanju da odgovorimo na svaki zahtev naših klijenata.

usluga

USLUGE FOTOGRAFISANJA

Vršimo usluge snimanja, montaze i postprodukcije kratkih video zapisa vaših proizvoda i usluga. Radimo sa najnovijim digitalnim tehnologijama koja nam omogućava da proizvedemo visoko kvalitetni proizvod. U našoj montaži možemo ugraditi naknadno snimljeni tekst kao podlogu slici, pisani tekst, posebno obrađeni zvuk, 2D i 3D animacije, muziku kao podlogu, fotografije, morphing i specijalne efekte.

usluga

USLUGE VIDEO SNIMANJA I MONTAŽE

Vršimo usluge snimanja, montaže i postprodukcije kratkih video zapisa vasih proizvoda i usluga. Radimo sa najnovijim digitalnim tehnologijama koja nam omogućava da proizvedemo visoko kvalitetni proizvod. U našoj montaži možemo ugraditi naknadno snimljeni tekst kao podlogu slici, pisani tekst, posebno obrađeni zvuk, 2D i 3D animacije, muziku kao podlogu, fotografije, morphing i specijalne efekte.

usluga

IZNAJMLJIVANJE OPREME ZA SIMULTANO PREVOĐENJE

Konferencije i druga masovna događanja sa internacionalnim učešćem, praktično su nezamislive bez simultanog prevođenja, posebno ukoliko je reč o dešavanjima u kojima participiraju učesnici sa različitih govornih područja. Multijezično simultano prevođenje je veoma kompleksan proces koji zahteva izuzetno sofisticiranu opremu i apsolutno poznavanje svih aspekata pomenutog procesa.


Kao lider u ovoj oblasti, u mogućnosti smo da pokrijemo više od deset nezavisnih skupova na različitim lokacijama ili najmanje jedan kompleksan događaj sa maksimalno osam jezika, dok na specijalne zahteve možemo da odgovorimo i bez bilo kakvih restrikcija.