Telefon: +381 11 30 47 187, +381 63 222 677. E-mail: info@prezenta.rs

O NAMA


PREZENTA DOO je kompanija za pružanje kompletne usluge iznajmljivanja audio video opreme i tehničke podrške u organizaciji svih vrsta događaja.

Višegodišnje iskustvo u pružanju usluga iznajmljivanja audio video opreme, organizovanja događaja i usluga tehničke podrške, omogućilo je da PREZENTA DOO postane poznato ime za profesionalizam, pouzdanost i realizaciju različitih događaja: kompanijskih prezentacija i konferencija, promocija, seminara, simpozijuma, sajmova, kulturnih događaja, festival i proslava.

Više stotina zadovoljnih klijenata i više hiljada uspešno realizovanih događaja u Srbiji PREZENTA-u čini pouzdanim partnerom i sigurnim tehničkim osloncem u organizaciji Vašeg događaja.

Ono što nas izdvaja od drugih je tim Tim CTS - sertifikovanih AV Tehnology specijalista, video audio i IT eksperata i savremena oprema.

PREZENTA DOO je specijalizovana firma za pružanje kompletne inženjering usluge vezane za prezentacionu opremu:

Projektori
Platna
LCD/LED monitori/ display-i
Interaktivne table
Sistemi za glasanje
Video konferencijski uređaji
Video i fotografska oprema
Audio oprema
Skeneri
Prenosni laptop računari
I drugo.

i to:

Projektovanje
Prodaja
Iznajmljivanje prezentacione opreme
Tehnička pordrška
Montaža i servis
I drugo.


PREZENTA DOO je ovlašćeni distributer svetski poznaztih proizvođača projektora (InFocus, OPTOMA), Platna (PROJECTA, LIGRA i VEGA ), interaktivnih table i Sistema za glasanje Turning Technologies.

Pored prezentacione opremme firma PREZENTA DOO se bavi video montažom i obradom fotografija, presnimavanje, kopiranje digitalnih i analognih video zapisa na DVD medij, video snimanje, profesionalno fotografisanje i drugi poslovi vezani za video i fotografiju.
Video i fotografske materijale možemo snimiti, montirati i obraditi za vase potrebe na DVD ili na multimedijalne web prezentacije.


PREZENTA DOO se bavi prodajom profesionalne opreme - kamkodera i profesionalnih kamera renomiranih proizvodjaca Sony, Panasonic, za snimanje i distribucijom softvera za video montažu i graficki dizajn. U prilici smo da vam ponudimo paletu softverskih proizvoda najpoznatih proizvodjaca Apple, Sony, Adobe, Corel I drugi. Takođe vam mozemo ponuditi kompletna hardverska resenja za video produkciju.

Pored nabrojanih aktivnosti studio se bavi u delu video produkcije izradom promotivnih video materijala za firme i kompanije (corporate video production) i izrađuje različite marketinške, industrijske i trening video prezentacije i promotivne filmove, reklamne spotove, priloge za televiziju i drugo.


Vršimo usluge snimanja, montaže i postprodukcije kratkih video zapisa vasih proizvoda i usluga kako bi potencijalni klijenti preko interneta predstavili svoje proizvode - prenosne racunare, monitore i drugu IT opremu. Vašu video poruku usmerenu na kvalitet proizvodimo pažljivo osluškujući i razumijevajući Vaše strateške ciljeve, proizvode, ciljnu grupu, medije na kojim želite krajnji proizvod i način distribucije. Naš cilj je brza, kvalitetna, ekonomična usluga u skladu sa specifičnim potrebama naših klijenata. Pružanje stručnih saveta u cilju iznalaženja najboljeg i najoptimalnijeg rešenja u skladu sa Vašim zahtevima. Studio nudi širok raspon usluga koje se odnose na video, animaciju, multimediju i film.


Profesionalno fotografisanje

Svih događanja, kućni materijali (venćanja, krštenja, rođendani i drugih propagandnih materijala). Izrada video foto-albuma, skeniranje fotografija, negativa i slajdova. Izrada digitalnih foto-albuma.

Video montaža i obrada

Profesionalna obrada snimka. Izrada profesionalnog DVD diska sa menijma i poglavljima - DVD Authoring 3D animacija. Izrada digitalnih foto albuma. Izrada video albuma sa pozadinskom muzikom.

Video Produkcija

Izrada promotivnih materijala, DVD, PC prezentacije (video + flash). Reklame, dokumumentarni filmovi, muzicki spotovi, multimedijalne prezentacije, web video, montiranje priloga za televizijski program.