Telefon: +381 11 30 47 187, +381 63 222 677. E-mail: info@prezenta.rs

TEHNIČKA PODRŠKA


IZBOR

Pri izboru optimalnog projektora treba voditi računa o veličini slike koju želite projektovati, veličini prostorije u kojoj se vrši projekcija, veličini auditorijuma tj. broja učesnika, jačini svetla projektora i ambijentalnog svetla u prostoriji i mnogim drugim elementima. Naš stručni tim će Vam pomoći oko izbora optimalnog rešenja.

Izbor

Dostava, montaža AV opreme i savetovanje

Osim iznajmljivanja same AV opreme, naš tim će Vas savetovati oko izbora u zavisnosti od Vaših zahteva i potreba, dostaviti i montirati opremu po principu "ključ u ruke" i pružiti Vam tehničku podršku tokom iznajmljivanja, što znači da kompletnu organizaciju, dostavu, instalaciju i upravljanje opremom preuzima naše stručno tehničko osoblje.

Servis i održavanje

Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu tehičke podrške i servisa opreme bez obzira da li se radi o iznajmljivanju audio, video opreme, kvaru kupljenog uređaja ili je samo potrebna pomoć pri korišćenju uređaja. Kako bi Vaš AV sistem ispravno radio, nudimo i uslugu redovnih tehničkih pregleda opreme.

Kod kompleksnijih sistema ili kod sistema od velike važnosti, nudimo mogućnost sklapanja ugovora o tehničkom održavanju. Ugovorom definišemo periodične, preventivne tehničke preglede opreme, kao i održavanje ispravnosti sistema, ali i 24-satnu podršku korisniku. Nakon svake instalacije vršimo edukaciju korisnika i Vašeg osoblja, kako bi samostalno rukovali sistemom i bili osposobljeni da vršite određene promene i otklanjanje jednostavnijih kvarova.

Izbor

Telefonska tehnička podrška

Telefonska servis podrška: 011/ 30 47 187, 063/ 222 677.

Servisna podrška putem elektronske pošte: Opišite i pošaljite nam ga na info@prezenta.rs, i u najkraćem roku ćete dobiti detaljan odgovor na vašu e-mail adresu.

Vama na usluzi!